Alarmbeveiliging

Of het nu gaat om uw woning of bedrijf, niets geeft een groter gevoel van onveiligheid dan een opengebroken pand waar dieven hun slag hebben geslagen. Jaarlijks blijft het aantal inbraken en al dan niet gewapende overvallen stijgen in België.
Camprotection geeft inbrekers geen kans! Wij gebruiken de nieuwste technologieën en ontwikkelingen die steeds op een gebruiksvriendelijke manier te hanteren zijn en dat aan competitieve prijzen. Het opstellen van een alarmsysteem is telkens maatwerk, Camprotection neemt deze zorg volledig op zich en voorziet een keurige installatie met een perfecte afwerking.
Wij zorgen voor een totaaloplossing afgesteld op uw wensen.

De sirene is nog altijd het eerste afschrikmiddel bij een potentiële inbraak, maar opvolging van een alarm is nog belangrijker! Elk alarmsignaal komt razendsnel op de schermen van de dispatching binnen. Zo kan de aard van de signalen heel snel ingeschat worden en ziet men welke verschillende zones er gedetecteerd worden (inbraak, brand, stroomuitval, sabotage, hold-up,…).

Daarna wordt het vooraf opgestelde scenario verder gevolgd. Wilt u (of een andere contactpersoon) eerst opgebeld worden, wil u een bewakingsagent ter plaatse of kiest u voor een virtuele ronde via het camerabewakingssysteem? In ieder geval is elke opvolging van een binnenkomend alarm van uiterst belang!

De meldkamer is dag en nacht bereikbaar.